Academie voor Podiumkunsten Overijse

Wie zijn we?

APKO wil via kwaliteitsvolle opleidingen in de podiumkunsten leerlingen zichzelf laten ontdekken, hen artistiek vormen en hun persoonlijkheid verrijken. APKO reikt op pedagogische wijze de wondere wereld van muziek, woord en dans in haar vele facetten aan om elk individu in zijn/haar artistieke en persoonlijke eigenheid ten volle te laten groeien.

Muziek, woord en dans spelen zich in de kunstwereld doorgaans af op een podium. Maar een podium vinden we eigenlijk overal: thuis voor je ouders, in de academie voor je medeleerlingen, op het schoolfeest, bij een begrafenis, bij een vriend of vriendin op bezoek, in een grote schouwburg, theater of concertzaal …

Bij APKO streven wij ernaar dat leerlingen zichzelf kunstzinnig leren uitdrukken: een monoloog voeren, een duet dansen of spelen in een echt orkest. Dit zijn van de meest boeiende en verrijkende dingen die je als mens kan beleven. Het hele APKO-team staat klaar voor onze nieuwe artiesten in wording. Ook zullen leerlingen die minder graag in het grote spotlicht staan, zich ten volle kunnen ontwikkelen in onze academie. Grote of kleine ambities: iedereen met een hart voor kunst is van harte welkom.

www.apko.be